Zojuist de lijst met bijwerkingen van Aripiprazol bekeken. Verontrustende bijwerkingen van Aripiprazol, anders kan ik het niet zeggen. De vermoeidheid die ik heb kan volgens de psychiater niet komen door de Aripiprazol omdat mijn vermoeidheid te lang duurt. Moe gevoel en slaapproblemen staan echter wel op de lijst met bijwerkingen waar maximaal 1 op de 10 gebruikers last van heeft.

Misselijkheid, overgeven, depressie (geen grap), veranderde of verhoogde seksuele interesse, ongecontroleerde bewegingen van de mond, tong en ledematen, dubbel zien, hik, hoofdpijn en snelle hartslag zijn slechts enkele andere bijwerkingen.

Hoeveel mensen last hebben van o.a. gewichtsverlies, gewichtstoename, hoog bloedsuiker, onrust en nervositeit is niet bekend. Waar ik mij het meest zorgen om maak zijn gedachten aan zelfdoding, poging tot zelfdoding en zelfdoding. Ik heb juist hulp gezocht om dat te voorkomen.

Dan heb ik de hartaanval en de levensbedreigende onregelmatige hartslag nog niet eens genoemd. En wat dacht u van het plotseling onverklaarbaar overlijden? Dat laatste zal bij mij niet het geval zijn. De bijsluiter van Aripiprazol zal mijn overlijden verklaren. Ook diarree, buik- en maagklachten staan op de lijst. Ik stop met lezen. Als ik niet depressief was dan ben ik het nu wel.

Het zal geen toeval zijn dat ik juist nu het boek ‘Vlucht voor mij’ van Herman Brusselmans lees waarin op bladzijde 131 te lezen staat:” Op sommige momenten vind ik het niet erg om te sterven. Op andere momenten wel.” Herkenbaar.

Volgens de psychiater hebben de klachten die ik heb en die op de lijst staan niets met het medicijn te maken. Ik wacht af. Hoe lang nog weet ik natuurlijk niet. Misschien dat ik over een uur dood ben. Gewoon als bijwerking van het medicijn. Doe je niets aan.

Alexsander Hesse 2019


Meer:
Net als in de film. Zo mooi.
Het leven is wél leuk. Ik wil mijzelf overtuigen.
Daar was ik toen Pim Fortuyn is vermoord. Blij met de moord?


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.