Op 11 juni 2014 werd ik lid van Basic-Fit. Vandaag zag ik dat ik voor de 666e keer heb gesport. Het is de schuld van Corona dat ik dat zag want dankzij Corona moet ik na het sporten naar de website om het volgende bezoek te reserveren. Zonder reservering kom je er niet in.

Toen ik bij mijn eerste bezoek de weegschaal ontdekte was het wel even schrikken. Ik woog 103 kilo. Het is inmiddels 22 kilo geleden. Maar Alexsander, je was toch 25 kilo afgevallen? Ja! Maar nu dus niet meer! Nu weeg ik 81 kilo. Een paar kilo te veel maar ergens vorig jaar woog ik 70 kilo en dat is dan weer een paar kilo te weinig. Mijn perfecte gewicht weet ik niet maar uitstekende ribben zie ik als te licht, een uitstekende buik als te zwaar.

Vandaag was cardiodag omdat gisteren krachtdag was. Morgen is ook cardio omdat morgen zondag is en dan is het krachttrainingsgedeelte mij te druk. Maandag ga ik op tijd heen, kwart voor acht, dan is de krachttraining nog te doen. Eerst de benen, achter, binnen, buiten en voor, daarna de rug, schouders, achterkant van de armen, tieten en tot slot de buik. Rond 9:00 uur wordt het redelijk druk en ik hou niet van redelijk druk. Zeker nu niet.

666 keer ben ik de Basic-Fit binnen gelopen. 666 keer ben ik er inmiddels wezen sporten. Maar een sixpack heb ik nog altijd niet. Hoeveel ik er in die periode heb opgezopen heb ik niet bijgehouden. Ook de website van de sportschool vermeldt dat niet.

Alexsander Hesse 2020


Meer:
Ik hoef jouw kont niet te zien. Een te doorschijnend broekje.
Goede voornemen sporters. Ze zijn zo weer weg.
Unieke kans: gratis opleiding met baangarantie. Valse beloftes.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.