Mijn hart klopt in mijn keel. De spanning is bijna ondragelijk. ‘5 Persoonlijke Aanbiedingen wachten op jou’ staat er boven het mailtje.

Eerst zijn er ‘Jouw Bonustoppers’. AH Conference peren. Ik weet niet eens wat het zijn! Peren weet ik natuurlijk wel maar Conference? Ja dat is een deel van de Amerikaanse basketbal competitie. Of ijshockey of honkbal of voetbal, weet ik veel. Maar wat dat met peren te maken heeft weet ik niet, ik koop nooit peren.

Alle AH Kleintje groentegemak is de volgende. Wat is dat nou weer? Is het ‘volg de klant met de bonuskaart want dan weten we wat die lul koopt’ systeem in de war ofzo? Ik koop mijn groente altijd diepvries want dat gaat langer mee! Tot slot de pitloze witte druiven 1 + 1 gratis. Prima dat die beesten ’s nachts wakker liggen, doe ik ook wel eens, maar wat moet ik er mee? Alle druiven op de Dam, tralalalie, tralalala.

Dan komen we bij het hoofddoel van het openen van het mailtje. ‘5X korting alleen voor jou’. AH smeerbaar 400 gram is de eerste. Dat is boter! Ik vreet geen boter, ik kwak het vlees zo op brood. Hoe komen ze op het idee? Dan de AH boodschappentas. Hoe denkt meneer Heijn dat ik tot nu toe mijn boodschappen thuis heb gekregen? In mijn reet? Ik heb al een boodschappentas. Van de Action.

Dan zijn we er nog niet. Natuurlijk niet! AH Biologische bietenblokjes. Kan het erger? Ja hoor, het kan erger. AH Biologische champignons. Champignons! Dat zijn paddenstoelen! Daar pissen honden overheen. Mij nog nooit de champignons uit, eender welk voer met champignons, zien zoeken en weg schieten? Er is niet veel dat ik vies vind maar champignons, gadverdamme!

Tot slot, Alpro Creamy. Ik weet niet wat het is maar gezien de voorgaande aanbiedingen wil ik het ook niet weten. Het zal mij niet verbazen als het gaat om het versgeperste ochtendzaad van meneer Alpro zelf.

In het verleden heb ik wel eens nuttige aanbiedingen gezien bij de Appie maar dit slaat werkelijk alles. Ik scan mijn bonuskaart, of mag ik het al boluskaart noemen, netjes elke keer als ik boodschappen doe en dan is dit het resultaat. Volgende keer hoop ik dat Appie iets beter zijn best doet.

Alexsander Hesse 2020


Meer voor minder:
Alleen de achterkant. Nieuwsgierig naar de voorkant.
Zelf aan het werk. Een vacaturesite zonder werk.
Agent Piet. Het nieuwe hulpje van Sinterklaas.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.