Waarom? Waarom beweren zwangeren dat ze niet willen weten wat het wordt? Waar heb je seks mee gehad?

“Weet je al wat het wordt?” vind ik een suggestieve vraag maar als daar als antwoord op komt:” Nee, ik wil verrast worden.” begrijp ik het al helemaal niet. Je zal als man naast een vrouw staan waarvan je denkt dat ze jouw mensenkind gaat baren en ineens floept er een cavia, naaktslak of nijlpaard uit. Verrassing!

Het is een veel te brede vraag. Het kan op allerlei manieren geïnterpreteerd worden. In de breedste zin zoals ik hierboven doe maar ook simpel zoals de meeste mensen het bedoelen.

Als je wilt weten wat het geslacht van het kind is vraag dat dan! “Wordt het een jongetje, meisje of transgendertje? Tegenwoordig kunnen ze ook testen of het een mongooltje wordt maar daarnaar vragen zal niet gewaardeerd worden. “Nee joh, dan hadden we het wel weg laten halen, wat gaat dat wel niet kosten? En al dat werk dat je van zo’n kind hebt. Waar denk je dat die test voor is?” Ik wil het niet weten.

Maar terug naar de reden, hersenspinsel, hoofdbreken, waardoor ik ben gaan typen. “Weet je al wat het wordt?” Ja, ik weet het al. Het wordt een meisje met schattige vlechtjes dat twee klassen overslaat op de basisschool, daardoor met oudere jongens in de klas komt, verkeerde vrienden krijgt en op haar 18e zwanger raakt van een crimineel die haar meeneemt bij een bankoverval waarbij hij doodgeschoten en zij opgepakt wordt waardoor het kind in de gevangenis geboren gaat worden!

“Weet ze al wat het wordt?”

Alexsander Hesse 2018


Wat u ook zou kunnen interesseren:
Kerstkaartje voor Thea en Martin Wie zijn Thea en Martin?
Slecht geslapen. Omdat ze dreigen langs te komen.
Niet vanwege het vreemdgaan. Maar het is wel uit.

Inhoud


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.