Al jaren zit ik op facebook en in al die tijd is mijn facebookrelatiestatus vrijgezel, de statussen van vrienden en vriendinnen zie ik in sneltreinvaart veranderen maar ik blijf maar staan op vrijgezel. Sommige van mijn vrienden zijn door de jaren heen zo vaak van vrijgezel naar in een relatie via ingewikkeld naar vrijgezel naar in een relatie gegaan dat het voor mij niet meer bij te houden is. Het record wat ik heb gezien was van iemand die binnen 5 minuten van vrijgezel naar in een relatie naar vrijgezel ging. Het is ingewikkeld werd voor het gemak maar overgeslagen. Is relatiestatus vluggertje misschien een idee? Wilt u dat facebook deze status na 5, 10 of 15 minuten verwijderd?

Ook leuk is het als ene John zijn status verandert in heeft een relatie met Manon. Waarop Manon boos reageerd dat ze helemaal geen relatie heeft met John. John reageert hier dan weer op dat hij dat ook wel weet maar dat zijn vriendin geen facebook heeft maar dat Manon het meest op zijn vriendin lijkt. Manon begrijpt dit. Kort daarna veranderd John zijn status naar vrijgezel. Zijn vriendin had bij haar zus op facebook gezien dat John een relatie heeft met Manon en het komt niet meer goed! Nee, het is niet ingewikkeld, het is gewoon uit! Een week later heeft John een relatie met Manon maar voor een facebookrelatiestatusupdate is het echt nog te vroeg.

Waarom wil je nou zo graag een facebookrelatiestatusupdatemeisje vraagt u zich als tot hier nog niet afgehaakt lezer wellicht af. Nou het is heel eenvoudig, vrijgezel klinkt zo eenzaam, zo masturberend, zo waarom zou ik douchen er is toch niemand die mij ruikt, zo pluisjes in de navel maar niemand om ze eruit te pulken, zo datingsites bezoekend en toch weer bij de porno uitkomend, zo bier maar geen wijn, zo shag maar geen sigaretten, zo lul maar niets om hem in te schuiven. Ik hoef niet eens te neuken als de rest van de wereld maar het idee heeft dat er geneukt word! Door mij welteverstaan.

Belangstellenden kunnen hun cv met foto naar mij sturen via een bericht op facebook.

Acquisitie of recht in de bek uitlachen naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Alexsander Hesse 2013

Ook leuk:
Bibliotheek vermist. Hij kan hem niet vinden.
Poep in een cirkeltje. Iemand heeft in het bibliotheekboek gekrast.
Telefooncel. De speurtocht zou bij de telefooncel moeten eindigen.

Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.