De avond werd geopend door I against I, een band die er iets ouder uitzag dan ik mij herinnerde maar dat kan ook veroorzaakt zijn doordat het zo’n twintig jaar geleden was dat ik ze voor het laatst had gezien. In Simplon in Groningen als ik mij niet vergis. Als ik mij wel vergis kan het dus overal geweest zijn behalve in Simplon. Ze hadden toen net een singeltje uit met daarop een cover van The Beatles, tenminste als ik mij niet vergis. Het is alweer even geleden.

Na het eerste nummer van Pennywise kwam ik er achter dat er een klein probleem is met mijn fototoestel die ook video’s kan maken. Behalve het feit dat alle foto’s die ik tijdens concerten maak bewogen zijn, net als de video’s maar dat is niet zo’n probleem, weigert het ding ook nog eens opnames te maken als ik niet op het juiste knopje druk. Tijdens het openingsnummer heb ik alles door de lens gezien wat ik wilde zien maar toen ik na het nummer de opname wilde beëindigen bleek dat je een opname alleen kunt stoppen als er een opname is begonnen.

pennywise setlist
Alexsander Hesse 2018

Knopjes:

1 reactie

Bad Cop Religion 06-08-2018 Tivoli Utrecht - Alexsanderhesse.nl · 7 augustus 2018 op 09:44

[…] Pennywise Hedon Zwolle 07-07-2018 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *