Op 10 en 11 augustus 2018 ben ik bij Into the Grave geweest, een festival op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Hier een paar filmpjes.

Op dag één bleek dat ik het inzoomen nog niet was verleerd, wat zoals gebruikelijk de duidelijkheid van de filmpjes niet ten goede komt.

Toxic Holocaust

Na Toxic Holocaust ging ik eten. Patat met sla en twee kroketten, daarna schijten en toen ik terug kwam bij het podium was ik benieuwd hoe lang ik zou moeten wachten op de volgende band. Toen ik in het programmaboekje keer bleek dat Toxic Holocaust op dat moment nog 3 minuten speeltijd had.

Decapitated
Orden Ogan

Delain

Na Delain was ik helemaal klaar met de regen, Gojira is geen band waar ik op zit te wachten en daarom vond ik het tijd om naar huis te gaan.
Op zaterdag heb ik mezelf voorgenomen om eens te proberen om niet in te zoomen om te kijken of het blokjesgehalte van de filmpjes dan iets minder is. Hier het resultaat:

Goatwhore
Gloryhammer
Dying Fetus
Suicidal Tendencies
Paradise Lost
At the Gates
Children of Bodom
Behemoth


Met het laatste stukje Behemoth was het fototoestel/filmpjesmaakding vol. De complete 42 minuten en 39 seconden. Het was tijd voor koffie en een ritje met een overvolle trein naar huis.

 

 

 

Alexsander Hesse 2018
Meer bewegende beelden:
Napalm Death in Iduna
Grunn’t the IVth crusade
Bad Religion in Tivoli

Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.