Bij binnenkomst vraag ik of er al verdwaalde Duitsers zijn in zwemkleding. De opmerking wordt niet begrepen en ik besluit niet verder te vragen.

Natuurlijk weet ik dat ik met dat fototoestel/filmpjesmaakding niet moet inzoomen omdat het beeld dan blokkerig wordt maar dat betekend niet dat ik, zoals in het eerst filmpje, daar altijd rekening mee houd

Bad Cop/ Bad Cop, openings liedje.
Bad Cop/ Bad Cop – Cheers
Bad Religion – Generator
Na het filmen van het eerste liedje van Bad Religion werd mij gevraagd om niet te filmen, omdat ik er niet uitgetrapt wilde worden, want Bad Religion, heb ik hem in mijn broek gehouden. Jullie moeten maar geloven dat het gaaf was!

Alexsander Hesse 2018Meer bewegende beelden:
Pennywise in Hedon Zwolle 07-07-2018
Napalm Death in Iduna Drachten 05-04-2018
Grunn’t The IVth Crusade in Simplon Groningen 07-04-2018


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.