Bij binnenkomst vroeg ik of er al verdwaalde Duitsers waren in zwemkleding. De opmerking werd niet begrepen en ik besloot niet verder te vragen.
Natuurlijk weet ik dat ik met dat fototoestel/filmpjesmaakding niet moet inzoomen omdat het beeld dan blokkerig wordt maar dat betekend niet dat ik, zoals in het eerst filmpje, daar altijd rekening mee houd

Bad Cop/ Bad Cop, openings liedje.

Bad Cop/ Bad Cop – Cheers

Bad Religion – Generator

Na het filmen van het eerste liedje van Bad Religion werd mij gevraagd om niet te filmen, omdat ik er niet uitgetrapt wilde worden, want Bad Religion, heb ik hem in mijn broek gehouden. Jullie moeten maar geloven dat het gaaf was!

Alexsander Hesse 2018

 

Meer bewegende beelden:
Pennywise in Hedon Zwolle 07-07-2018
Napalm Death in Iduna Drachten 05-04-2018
Grunn’t The IVth Crusade in Simplon Groningen 07-04-2018

Knopjes:

1 reactie

Into the Grave 2018 - Alexsanderhesse.nl · 12 augustus 2018 op 11:27

[…] Alexsander Hesse 2018 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Meer bewegende beelden: Napalm Death in Iduna Grunn’t the IVth crusade Bad Religion in Tivoli […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *