Inmiddels heb ik een kleine 5 maanden niets op mijn website geplaatst. Als ik een aantal keren iets plaatste waaruit bleek dat ik geen eind aan mijn leven zou maken kreeg ik mail van ambtenaren in opdracht van wethouder Mattias Gijsbertsen of moest ik mij melden omdat mij duidelijk gemaakt moet worden dat ik toch echt dood moet. Het liefst zag de wethouder mij een eind aan mijn leven maken voor 1 november 2019 zodat mijn dood mee kon tellen als uitstroom dankzij Bijstand op Maat. Ondanks de druk van Barbera Venema kort voor de deadline (no pun intended) is dat niet gelukt.

Toen ik Marloes de Bie, net als Barbera Venema en Sebastiaan Haykens zogenaamd begeleider van Bijstand op Maat, vertelde dat ik nadat ik drie keer iets leuks op de website had geplaatst bericht kreeg van de gemeente om mij te overtuigen dat ik echt een eind aan mijn leven moet maken lag ze in een deuk. Zo hard heb ik mensen om mijn grappen als stand-up comedian nooit horen lachen. Gelukkig was het aan de telefoon en kon ik de verbinding verbreken.

Dat ik niets meer op mijn website plaatste heeft echter niet geholpen. Inmiddels wordt ik weer gekort op de bijstand. Uiteraard zonder opgaaf van reden. Ook krijg ik zoals gebruikelijk wanneer de wethouder opdracht geeft mij te straffen geen uitkeringsspecificatie. Ik mag immers niet weten wat dit keer het smoesje van de wethouder is. Als ik lang zeur en veel klaag op sociale media zal hij Gerry Hitman, net als de vorige keer, opdracht geven een nieuwe vordering te maken. Extra schulden, niets aan te doen. Gerry Hitman is ook de vrouw die mij waarschuwde voor WIJ Groningen

Boete voor accepteren van betaald werk verdubbeld.

De boete van €58,35 per maand die ik moet betalen omdat ik het lef heb gehad om meerdere keren via betaald werk uit de macht van de wethouder te ontsnappen betaal ik netjes elke maand. Die boete moet ik betalen tot september 2022. Had ik maar niet moeten ontsnappen aan de macht van de GroenLinkswethouder. Dat was dom. Zal het niet meer doen. De brieven van de gemeente die de werkgevers hebben overtuigd mij weg te sturen heb ik in mijn klantdossier gezien, Gerry Hitman moest natuurlijk weigeren mij verder in het dossier te laten kijken. Ook mocht ik het dossier niet op USB-stick mee naar huis om dingen te controleren. De wethouder heeft Gerry Hitman vervolgens ook verboden om zich aan de beslagvrije voet te houden. Daar doen ze in Groningen niet aan als het om minderwaardige bijstandsslaven gaat.

Zojuist kreeg ik bericht dat het geld dat van mijn bijstand afgaat dezelfde boete is die ik ook zelf moet overmaken. Ik betaal voor mijn pogingen om uit de bijstand, de macht van wethouder Gijsbertsen te ontsnappen dus niet tot september 2022 €58,35 per maand maar het dubbele. Ik moet tot september 2022 €116,70 boete per maand betalen omdat ik een betaalde baan wil, omdat ik niets liever wil dan werken voor mijn geld. September 2022!! Gelukkig leef ik dan allang niet meer!

Margreet Veldman heeft contact opgenomen met mijn verhuurder Nijestee om ze te waarschuwen dat ik als minderwaardig bijstandsslaaf met schulden een woning bij ze huur. Ze beweerde dat het ging om een huurspecificatie maar die had ik haar al gegeven. Dat er voor mij geen privacy is was al duidelijk toen Deborah van Duin mij publiekelijk aan de schandpaal nagelde.


Aanval door ambtenaren op mijn verjaardag.

Inmiddels geeft de GroenLinkswethouder zijn ambtenaren al ruim 5 jaar opdracht om mij ervan te overtuigen dat ik alleen door een zelfgekozen dood uit zijn macht kan ontsnappen. Het is hem gelukt. Nadat ik op 5 juni 2018, mijn verjaardag, verbaal ben aangevallen door Sebastiaan Haykens en Judith van de Meché (PTO) stond er een groep kinderen aan de overkant van het spoor. Dat was voor mij de reden om op dat moment niet voor de trein te stappen, ondanks dat Judith van der Meché en Sebastiaan Haykens duidelijk waren over de opdracht die ze hadden van de GroenLinkswethouder. Ik vroeg me af hoe ouders hun kinderen uit zouden leggen dat het toch echt beter is dat ik dood ben omdat ik minderwaardig ben, dat ik geld kost en het niet waard ben om mijn eigen geld te verdienen. Snappen kinderen dat? Zijn nachtmerries over mijn uiteenspattende lijf minder erg als ze weten dat het slechts om een minderwaardige bijstandsslaaf gaat?

Waar ik op mijn verjaardag in 2018 nog meeleefde met de kinderen en daarom niet voor de trein stapte zal ik mij in december door niemand tegen laten houden. Het is de wethouder gelukt. Het is de ambtenaren gelukt. Het is cliëntenraadsleden Jos Nugteren en Sjoerd Otter, die kritiek op de wethouder moeten voorkomen, gelukt. Het is de kiezers van GroenLinks gelukt. December 2019 is mijn laatste maand. Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven ga ik niet meer zien. Het gevecht met Mattias Gijsbertsen heb ik verloren. Mijn dood is zijn prijs.

2020 zal een gelukkig jaar worden voor veel mensen. Van mij hebben jullie in elk geval geen last meer.

Alexsander Hesse 2019


Meer zelfmoordbeleid:
Geen festival, ziek. Ziek door de haat van Sebastiaan Haykens en Judith van der Meché.
Dwangarbeid. Wethouder Roeland van der Schaaf is er trots op.
Spoed contact. Snel Harry Tiwow bellen, er is werk.


Inhoud.


2 reacties

JdB · 1 november 2019 op 18:07

Als je jezelf voor de trein zou gooien, dan zou dat echt een kutstreek zijn. Er zijn teveel treinmachinisten die juist daardoor, net als jij, ongewild thuis zitten. Moet je kijken hoeveel leed je ermee aanricht als die treinmachinist niet meer dezelfde vader/moeder/familie/vriend van daarvoor kan zijn door het trauma dat dit aanricht.

Bart · 3 november 2019 op 11:51

Beste Alexsander. Met verbazing lees ik je verhalen. Dat het bij UWV een grote teringzooi is, wist ik wel en heb daar zelf helaas al meer dan 20 jaar ervaring mee. Maar dat een gemeente op deze manier met zijn burgers om gaat, is nieuw voor mij. En schokkend.

Heb je je al eens laten bijstaan door een advocaat?

https://www.bezwaar-uwv.nl/uitkering-advocaat/?gclid=Cj0KCQjw9fntBRCGARIsAGjFq5GyflTg_zUjsl4oLyR00oLHC7Fd5mcVu9uvt3IebRhoizM3vb1c4fcaAg_MEALw_wcB

Veel succes in de strijd toegewenst en denk toch nog eens goed na over de zelfmoordactie die je wilt ondernemen en zeker de manier waarop.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.