Mijn vakantieliefde was een mooi meisje. Ze droeg een donkerblauw badpak met wat groene streepjes. Zij was het enige meisje van ongeveer mijn leeftijd en ik was de enige jongen van ongeveer haar leeftijd. We hadden een leeftijd waarop leeftijd er nog toe doet. Ik ontmoete haar bij de glijbaan in het zwembad. Ze lachte, ik keek weg. Later in het bubbelbad sprak ze me aan.

Ik hing lekker tegen haar aan, tussen het zoenen door, wat op een gegeven moment niet meer mocht van de badmeester. Er waren klachten binnengekomen over ons kleffe gedrag. Als er iemand langs het bubbelbad liep en ik kreeg een knie in mijn rug om duidelijk te maken dat ik even afstand moest nemen begreep ik dat het één van haar ouders was. Of haar grote broer. Tijdens het douchen kreeg ik water in mijn linker oor, zij in haar rechter of andersom. Als daar klachten over waren konden we ze niet horen.

Na de vakantie gingen we elk onze eigen kant op. Ik naar het noorden en zij naar het zuiden. Ik heb haar een brief geschreven. Met veel hartjes en liefs erin. Een antwoord heb ik nooit gehad. Ik heb hem ook niet opgestuurd.

Alexsander Hesse 2019


Meer lezen:
Het nichtje van mijn vrienden. Over mijn eerste verkering.
Niet vanwege het vreemdgaan. Maar het is wel uit.
Haar naam intoetsen in Google. Doe het niet!


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.