Is het dan eindelijk zo ver? Mag de straf die mij op 17 juni van dit jaar is toegewezen door de PvdA wethouder dan eindelijk ongedaan gemaakt worden? Is de straf voor opticienbezoek eindelijk voorbij?

Zoals bekend heb ik als minderwaardige op 17 juni mijn ogen laten controleren. Ondanks het feit dat ze daar in de gemeente Groningen heel duidelijk over zijn, ik ben geen mens en moet niet denken dat ik rechten heb die mensen wel hebben, ging ik naar de opticien. Volgens mijn psychiatrisch verpleegkundige zou dat gewoon mogen. Ik wist beter maar als hij het zegt dan ga ik. Hij blijft doen alsof ik mens ben.

Dezelfde psychiatrisch verpleegkundige beweerde vorige week nog dat ik zelf mag bepalen welke zorgverzekering ik heb. Hij had het nagevraagd bij mijn eigenaar. Mijn eigenaar had zelfs tegen hem gelogen dat het geld voor de zorgverzekering die ik nu verplicht heb van de bijstand afgaat. Ik moet het elke maand zelf overmaken.

Het pakje dat bezorgd zou worden op 17 juni kreeg ik niet. Wel beweerde post.nl dat het pakje bezorgd was. Daarnaast kreeg ik als straf het gesis en gepiep van het luchtventilatiesysteem. Ik heb er eerder over geschreven.

Vanmorgen kwam ik thuis na het sporten en zag ik dat de krant uit mijn brievenbus stak. Ik begreep het niet totdat ik de brievenbus opende. In de brievenbus bevond zich een pakje. Ik nam het pakje met krant en reclamefolders mee naar boven en zag dat het opengescheurde pakje het boek bevatte dat op 17 juni bezorgd zou worden. Het boek dat ik dankzij Libris al heb omdat ze het nogmaals, zonder extra kosten, hebben opgestuurd. Blijkbaar is Libris één van de weinige bedrijven waar mijn eigenaar, de gemeente Groningen, nog geen contact mee heeft opgenomen over mij.

Toen ik ruim een uur later op het toilet zat ging de telefoon. De telefoon die ik niet bij mij had, die in de woonkamer lag. Ik veegde snel af maar was niet vlug genoeg in de woonkamer.

Mijn psychiatrisch verpleegkundige had de voicemail ingesproken. Energiewacht had hem teruggebeld (zelf bellen mag een minderwaardige niet) en ze zouden langskomen. Vanmiddag tussen 12 en 17 uur. Eindelijk! Na ruim drie maanden herrie en hoofdpijn heeft ook de Energiewacht toestemming van de PvdA wethouder om de verdiende staf, ik moet weten dat ik geen mens ben en mij niet zo gedragen, op te heffen. Ik zal het nooit weer doen. Ik zal nooit weer naar een opticien gaan, het mag niet van PvdA, D66, ChristenUnie en GroenLinks. Had ik maar zelfmoord moeten plegen. Iets meer lef en deze ellende was mij bespaard gebleven.

Om 13:17 uur ging de bel. Ik liet de man binnen maar uiteraard hadden ze iemand gestuurd die er niets aan kan doen. Ook deze man mag niet op het dak. Het probleem is dus nog altijd niet opgelost. Hij belde zijn werkgever dat hij het niet kan oplossen en dat het door een andere afdeling gedaan moet worden. Hij gaf aan dat als ik bel ik moet aangeven dat het om ventilatiebeheer gaat. Ik heb geprobeerd hem uit te leggen dat ik niet mag bellen omdat ik minderwaardig ben en dat het lawaai een straf is voor mijn bezoek aan een opticien. Dat ze al eerder iemand hadden gestuurd die niet het dak op mag hadden ze hem niet verteld. Dat ik toen thuis moest blijven om te voorkomen dat ik alsnog voor controle naar de opticien zou gaan wist hij ook niet.

Wat hij wel wist was dat het vanaf het dak zo te regelen is dat de boven- en onderburen er geen last van hebben en ik wel. Ik heb hem maar niet gevraagd of hij iets wist van een opdracht van de PvdA wethouder. Het leek me geen man die daarover zou worden ingelicht. Wel erkende hij, net als mijn psychiatrisch verpleegkundige, dat de herrie er wel degelijk is en dat het opgelost moet worden. Hij heeft het doorgegeven.

Bovenstaande gebeurde afgelopen woensdag. Nu is het vrijdagavond en uiteraard mag het niet opgelost worden. De overlast, de straf, blijft. De afgelopen dagen ben ik braaf thuis gebleven in de hoop dat de PvdA wethouder eindelijk toestemming geeft om de straf te stoppen maar het is niet gebeurd. Dat ik braaf thuis ben gebleven is natuurlijk fijn voor de wethouder. Het stigma van de thuiszittende bijstandsslaaf is bevestigd. Het luie, het alcoholische en het obese wil ik tot mijn zelfmoord proberen te voorkomen. Dat dezelfde wethouder opdracht geeft om aangifte tegen mij te doen en ook de politie opdraagt mij er op te wijzen dat ik geen mens ben zegt veel over haar en haar partij PvdA.

Waarom mijn psychiatrisch verpleegkundige doet alsof het probleem wel opgelost gaat worden kan ik alleen maar naar raden. Mijn gedachten daarover zijn bekend en juist dat is de reden dat ik heb gevraagd om een hulpverlener ver buiten de stad Groningen, ver buiten de macht van mijn eigenaar. Dat is natuurlijk ook de reden dat mijn eigenaar niet wil dat ik hulp krijg op een plek waar zij geen macht heeft.

Dat zowel Energiewacht als de wethouder mij liever blokkeren op Twitter dan mij een menswaardig bestaan gunnen laat zien hoe ziek het beleid is. Ik hoop echt dat ik de moed kan verzamelen om eindelijk een eind aan mijn leven te maken want de hoop dat er iemand in dit zieke land is die mij kan, wil, mag en durft te helpen is er niet meer.

Alexsander Hesse 2020


Wat de gemeente Groningen verder doet om minderwaardigen kapot te maken:
Spoed contact. Doen alsof ze werk voor je hebben.
Gratis opleiding. Doen alsof je een opleiding krijgt.
Hovenier, iets ander wil jij niet doen. Laten merken dat je geen eigen wil hebt.


Inhoud.
PvdA-wethouder Carine Bloemhoff blokkeert bijstandsgerechtigde die wil werken voor zijn geld.

Energiewacht blokkeert mensen die klachten hebben vanwege overlast in opdracht van de gemeente Groningen


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.