Op 5 april was ik in poppodium Iduna Drachten voor het concert van Napalm Death. Ik wilde er naast het genieten van de band ook een tweede poging doen om concertfoto’s te maken. Een week eerder had ik op zondagmiddag geprobeerd foto’s te maken bij een black metal concert. Buiten was het nog licht maar dat was het binnen niet. Het gevolg was dat de foto’s zo black waren als de metal. Meestal is er bij death metal iets meer licht dus ik besloot nog een poging te doen.

Ook dit keer bleek mijn toestel niet opgewassen tegen de donkerheid van het podium.
Een zanger zingt een liedje of een broedende ooievaar, het is niet helemaal duidelijk.

Hoofdact Napalm Death had behoorlijk wat licht op het podium dus ging ik er van uit dat de foto’s van deze band beter zouden lukken. Dat was waarschijnlijk ook zo geweest als de band stil op de plek was blijven staan. Kijk hem eens bewegen tijden het filmpje van Suffer the Children.

De best gelukte en minst bewogen foto van de avond.

Een paar met mijn niet geheel voor concertfoto’s geschikte fototoestel gemaakte filmpjes. Die vallen best mee als je ze niet te groot afspeelt en ik niet te veel inzoom en een beetje stil blijf staan en de bandleden een beetje op hun plek blijven en het publiek mij niet aan de kant schopt.

Cleanse Impure

Suffer the Children

Nazi Punks Fuck Off

Alexsander Hesse 2018


Ook leuk:
Prong + Dew-scented in Vera. Filmpjes.
Grunn’t the IVth crusade Alle bandjes.
Herkend. Maar nooit als mezelf.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.