Na de laatste dreiging in opdracht van GroenLinkswethouder Mattias Gijsbertsen voel ik me geen moment meer veilig. Dat zal natuurlijk ook de reden zijn waarom hij mij andermaal laat bedreigen, dat hij Gerry Hitman inzet op mij te overtuigen een eind aan mijn leven te maken. In 2017 mocht ze het ook proberen, toen lukte het niet ondanks dat ze schulden creëerde in opdracht van de wethouder, loog tegen de ombudsman en weigerde de beslagvrije voet toe te passen.

Zojuist ging de bel. Vanwege de dreiging doe ik niet open maar de paniek is er niet minder om. Ik ga stil op de bank zitten en durf mij niet te bewegen. De bel gaat nog een tweede keer, ruim een minuut. Hartkloppingen en barstende koppijn tot gevolg. Wat zal de schoft genieten als hij dit leest. Helaas is er niemand die hem kan of wil stoppen, niemand die mij uit zijn macht, van zijn haat kan bevrijden. Nogmaals, ik wil niet dood. Ik moet dood.

De psychiater die mij in december overtuigde geen eind aan mijn leven te maken is na een paar gesprekken afgehaakt. Hij beloofde mij een vervolgtraject bij Lentis maar kwam plotseling met het verhaal dat zijn jongere broertje in de bijstand zit en wél een opleiding krijgt en uit de bijstand mag. Hij ging zelfs zo ver dat hij mij meedeelde dat het misschien toch beter is dat ik er een eind aan maak. Ik zal immers levenslang slaaf blijven, een eigen leven zal mij nooit gegund worden. In zijn brief naar BuurtzorgT schreef hij dat ik niet met vrijheid, met een eigen wil om zou kunnen gaan.


Vorige week heb ik een gesprek gehad met een psycholoog van BuurtzorgT. Ook uit dat gesprek bleek dat ik hopeloos ben en dat mijn zelfmoord onvermijdelijk is. Ik vertelde over de dreiging in opdracht van de GroenLinkswethouder en dat telkens als ik iets doe om op een waardige manier te kunnen leven hij zijn ambtenaren opdraagt om in te grijpen. Ik noemde de namen van o.a. Gerry Hitman, Hilda Dusseljee, Hans Julsing, Barbera Venema, Sebastiaan Haykens, Bert Kamerling, Harry Tiwow, Judith van der Meché, Martin Westerhof en werd onverstaanbaar en schor door de stemverheffing, het schreeuwen van woede en hulpeloosheid. Er zijn nog veel meer ambtenaren die meewerken of graag willen meewerken aan het zelfmoordbeleid.

Op Twitter durfde iemand te beweren dat ik psychische hulp nodig heb. Ik weet dat ik psychische hulp nodig heb. Ik mag geen hulp. Ik ben minderwaardig en heb geen recht op hulp. Mijn eigenaar Mattias Gijsbertsen heeft andermaal laten zien dat mij dat niet is toegestaan. Ik moet en zal dood. Hij zal niet rusten voordat ik dood ben en ik zal geen rust krijgen tot ik dood ben. Ik ben het leven niet waard. De kiezer heeft gesproken en gekozen voor GroenLinks, PvdA, D66 en ChristenUnie. Een dodelijke combinatie.

Ik heb het geprobeerd. Ik heb het vaak geprobeerd. Maar telkens als ik iets probeer krijg ik straf in opdracht van mijn eigenaar Mattias Gijsbertsen. Als ik ga werken nemen zijn ambtenaren contact op met de werkgever om mij te laten ontslaan en heb ik als straf 10 weken geen inkomen. Als ik buiten kom moet ik binnen blijven en dreigt hij met Wij Groningen en Gerry Hitman. Als ik het lef heb om een eierbal te betalen met pin moet ik langskomen met mijn bankpapieren om die te laten controleren. Als ik meedoe aan ‘Bijstand op Maat’ mogen de begeleiders mij niet naar een betaalde baan begeleiden. Wel hebben de begeleiders opdracht om te schreeuwen dat ik niet wil werken. Waarom doet iemand mee aan ‘Bijstand op Maat’?

Ik moet nog tot september 2022 een boete betalen omdat ik heb gewerkt. Ik ben het immers niet waard om betaald te worden als ik werk. Ik kan niets, ik mag niets, ik ben niets. Een eigen wil zal nooit krijgen, een eigen leven zal mij nooit toegestaan worden. Tientallen ambtenaren hebben mij in opdracht van de GroenLinkswethouder moeten overtuigen dat ik lui ben, dat ik niet wil werken. Het is ze niet gelukt. Ik wil werken. Maar ik mag niet werken, ben het niet waard om te werken, ik moet voor de trein, een andere optie is er niet.

Ik heb gevraagd, ik heb gesmeekt om een waardig leven, gejankt omdat ik het niet meer aan kan, omdat ik niet dood wil maar dood moet. Om duidelijk te maken dat mijn eigenaar Mattias Gijsbertsen mij nooit rust zal gunnen moet ik mij aanstaande donderdag wederom melden bij Cor Ter Stege. Het dreigement dat Gerry Hitman samen met WIJ Groningen mij komt opzoeken blijft staan. Wanneer willen ze nog altijd niet zeggen, dat zou te makkelijk zijn. Ik kan toch gewoon zelfmoord plegen? Het is duidelijk dat Mattias Gijsbertsen ongeduldig wordt, dat het hem te lang duurt.

Cor Ter Stege heeft al meerdere keren laten weten niet op mijn vragen te mogen reageren. Wel op vragen van anderen over mij want ook mensen tegen mij opstoken is onderdeel van het zelfmoordbeleid. Ik hoorde zelfs dat Cor schaamteloos liegt dat ik wel mag werken. Als ik hem vraag waarom ik telkens een boete krijg als ik probeer te ontsnappen, waarom ambtenaren contact op moeten nemen met werkgevers…… Juist! Daarop mag Cor ter Stege niet antwoorden van zijn baas, GroenLinkswethouder Mattias Gijsbertsen. Mijn moordenaar, GroenLinkswethouder Mattias Gijsbertsen.

Ik wil graag weten waarom hij voor mij gekozen heeft. Waarom GroenLinkswethouder Mattias Gijsbertsen voor mijn dood gekozen heeft. Ik zal het nooit weten. Ik mag het niet weten. Mijn vragen mogen niet beantwoord worden. Dat ben ik niet waard. Ik ben het leven niet waard.

Alexsander Hesse 2020


Zonder bijstand, zonder haat:
Escargots.
Plantaardige krokante kipschnitzel.
Twee wachtenden voor mij.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.