Vorige week heb ik een paar dagen rust gehad. Tot vrijdag, toen ondanks het advies om thuis te blijven de wijkagent langs kwam. Hij was benaderd door Gerry Hitman en kwam langs om mij de rust die ik nodig heb volgens mijn psychiater af te pakken. Vanaf dat moment heb ik geen bladzijde meer kunnen lezen. Dat was natuurlijk ook het doel van het bezoek van de agent. Ik moet zelfmoord plegen en omdat vanwege het coronavirus Gerry Hitman en WIJ Groningen mij niet thuis lastig kunnen vallen hebben ze de politie ingeschakeld.

Vanmorgen was het wederom raak. De intercombel gaat, ik reageer uiteraard niet. De enige mensen die bij mij aanbellen zijn mensen die mij willen zien sterven. Stiekem kijk ik even over het balkon en waar ik bang voor ben blijkt te kloppen. Er staat een politieauto. Na het bezoek van de wijkagent heb ik geen zelfmoord gepleegd en dus moet nu de politie langskomen om mij duidelijk te maken dat het toch de hoogste tijd wordt voor een zelfgekozen dood. Hoewel, zelfgekozen?

Even later gaat de bel van de voordeur. Ze zijn in de flat en om te voorkomen dat de deur wordt opengebroken doe ik open. Ik word gelijk kwaad en begin te vloeken en schelden. Ze hebben uiteraard opdracht om te doen alsof ze geen idee hebben wat er aan de hand is maar omdat hun missie, mij kwaad maken, voorkomen dat ik rust heb, geslaagd is gaan ze gelijk weer weg. Inmiddels is dus duidelijk dat naast de politiek ook de politie van mening is dat ik omdat ik minderwaardig ben een eind aan mijn leven moet maken.

Afgelopen zondag reageerde ik op een bericht van Tirza de Fockert op Twitter. Dit raadslid van GroenLinks in Amsterdam plaatste een bericht over de GGZ. Ze maakt zich zorgen over al die GGZ patiënten schreef ze. Hoe hypocriet kun je zijn? De partij die al jaren bezig is mij te overtuigen om zelfmoord te plegen maakt zich zorgen om GGZ patiënten? Zoals vaker bij hypocriete GroenLinksers reageer ik op het bericht en link ik naar mijn website waarop ze kan zien hoe haar partijgenoot zijn best doet om mij een eind aan mijn leven te laten maken. In tegenstelling tot de meeste GroenLinksers reageert zij er wel op.

Ze vroeg of ik haar een DM wil sturen. Dat deed ik. Het werd een bericht vol frustratie, het meeste staat ook op de website maar daar heeft ze blijkbaar niet naar gekeken. Ik ga er morgen naar kijken beweerde ze nadat ik de DM had gestuurd.Tirza de Fockert gaat er morgen naar kijken

Ik was benieuwd naar haar reactie. Helaas bleek het niet waar. Ik ben er weer ingetrapt. Ik dacht over het zelfmoordbeleid in discussie te gaan met iemand van GroenLinks. Dat gebeurt natuurlijk niet. Net als destijds bij de cliëntenraad en eerder al met Linda Voortman was het enige doel om mij de frustratie te laten voelen door mij mijn verhaal te laten doen en mij even hoop te geven op een oplossing. Het doel is bereikt en ondanks dat:” ik je de aandacht kan geven die je verdient.” kreeg ik geen antwoord. Doodzwijgen is wat ik verdien. Deed de politie dat maar. Helaas zal die volgende week weer opdracht krijgen om mij er op te wijzen dat ik minderwaardig ben en dood moet. Behalve natuurlijk als ik deze week zelfmoord pleeg.

Zoals ik vaker heb aangegeven: Ik wil geen zelfmoord plegen, ik wil niet dood! Helaas wil GroenLinkswethouder Mattias Gijsbertsen dat ik zelfmoord pleeg en heeft hij macht. Veel macht. Zoals hij nu ook weer heeft laten zien door de politie in te schakelen. Politie die mensen die het moeilijk hebben zou moeten helpen maar voor mij een uitzondering maakt. Als Mattias Gijsbertsen wil dat je zelfmoord pleegt wil zelfs de politie daar aan meewerken.

Art. 294 wetboek van strafrecht: Hij die opzettelijk een ander tot zelfdoding aanzet, wordt, indien de zelfdoding volgt, gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of geldboete van de vierde categorie.

Alexsander Hesse 2020


Meer over bijstand in Groningen:
Bijstand op Maat, groep 1. Het recht op betaald werk krijgen ze niet terug.
Kansen in Kaart. Wat vinden jouw buren ervan dat jij niet werkt?
Zelf aan het werk. Een vacaturesite zonder serieuze vacature.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.