Omdat het vet hip is en ik bij de laatste verkiezingen mijn stem heb laten bepalen door het niet meer leuk vinden van mensen maar vooral omdat ze in de aanbieding zijn wil ik ze toch eens proberen: Plantaardige visburgers.

Plantaardige burger op basis van tarwe-eiwit met vissmaak vermeldt de verpakking. Het ding bestaat voor 68% uit gerehydrateerd tarwe-eiwit. Ik heb geen idee wat het is en of ik het ooit eerder heb gegeten. We zullen het zien. Eerst bakken en dan op het bordje naast de aardappeltjes en de sperziebonen. Ik ben benieuwd.visburger aardappels en boontjes
Het was niet helemaal wat ik er van verwacht had. Nou had ik ook het meest smerige voer ooit verwacht. Dat was het dus niet. Best te doen voor een keer als vervanger van een stukje vlees. Maar vis? Misschien dat er heel in de verte iets van vissmaak in zit maar dan wel heel in de verte. De structuur is zeker geen vis en dat vind ik ook belangrijk.

De naam van het ehmn…. ding vind ik dan ook nogal verneukeratief. Het is vlees noch vis. Ik vind het meer op een schnitzel lijken dan op vis en zo smaakt het ook. Toch zal ik de tweede uit de verpakking niet met tegenzin in de pan doen. Voor de normale prijs zal ik ze niet snel kopen, nu zijn 3 verpakkingen van 2 stuks voor 5 euro nog net te doen.

Morgen de plantaardige krokante kipschnitzel.

Alexsander Hesse 2019


Meer over eten:
Eierbal betalen met pin. Bankcontrole door de gemeente.
Kletterkeutelen. Twee bruine boterhammen.
Een eitje bakken. Zo doe je dat.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.