Omdat de psychiater de gemeente niet kan veranderen en ik de afgelopen week weer genoeg onduidelijkheden op en vanaf het Harm Buiterplein heb ontvangen mag ik vanaf vanavond pilletjes slikken. Elke dag één voor het slapengaan. Het doel van de pilletjes is dat ik rustiger word en beter kan omgaan met de mensen die mij wijzen op mijn minderwaardigheid.

De pilletjes hebben bijwerkingen. Mensen die mij de komende tijd niet in een auto zien rijden kunnen dat wijten aan de medicijnen. Over een paar weken is de reden dat ik niet in een auto rijd weer gewoon dat ik geen rijbewijs heb. Ook mag ik geen zware machines bedienen wat gezien de problemen met de potentie, ook een bijwerking, geen enkel probleem zal zijn. De combinatie van een droge mond en kwijlen snap ik niet helemaal. Ik verheug mij op de borstgroei en melk uit de tepels. Dat ik dat ooit nog eens mag meemaken.

Ik zet mijn wekker morgen gewoon om 7:15 uur zoals elke ochtend. Als ik dan nog duf ben door de medicatie blijf ik gewoon liggen, ik heb geen afspraken. De psychiater belt mij morgen om te vragen hoe het eerste pilletje is bevallen en hij neemt contact op met mijn huisarts vanwege mijn hart dat soms een slag mist. Vier wijd, lopen. Het zal waarschijnlijk niets ernstigs zijn en kan komen door stress, koffie of slecht slapen. Drie slag.

Ik verheug mij op de rust in mijn hoofd en niet de hele dag denken aan de gemeente. Aan de slavernij. Mijn minderwaardigheid. De boetes en straffen die ik heb gehad omdat ik wil werken, omdat ik op eigen initiatief betaald werk had gevonden. Lekker snel in slaap vallen lijkt me ook fijn. Het kan gebeuren dat ik ‘s nacht het bed uit moet om te plassen. Dat is een bijwerking. Over een paar weken is dat weer gewoon ouderdom.

Alexsander Hesse 2019


Wat ik schreef zonder pilletjes:
Cadeautje voor Barrie. Hij was er niet blij mee.
Herfst. Ook vandaag actueel.
Vermijdende persoonlijkheidsstoornis. Wat bleek uit de eerste onderzoeken.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.