Te jong om er herinneringen van te maken speelde ik met jongens van de Rijksweg bij ons in het gangetje naast het huis. Ik op de step, één van de jongens van de Rijksweg op een fiets. We crosten heen en weer van achteren naar voren. Ons plezier eindigde abrupt toen een jongen van de Rijksweg de trapper van de fiets in mijn rechterbovenbeen plaatste. Het kan zijn dat ik mijn rechterbovenbeen plaatste om de trapper van de fiets maar dat lijkt me sterk.

Mijn papa en mama kwamen met de visite op mijn geschreeuw en gegil af. Ze vertelden later dat ze gelijk wisten dat er echt iets aan de hand was, mijn aanstellerij herkenden ze en dit was anders. Dit was echt. Ik werd in de auto gegooid en naar de dokter gebracht. Hoeveel hechtingen ik kreeg weet ik niet maar als je goed kijkt kun je het litteken nog zien.

Alexsander Hesse 2019


Meer lezen:
Cadeautje voor Barrie. Hij is er niet blij mee.
Veld 3. Het veld met de heg ernaast.
De Ontbijtclub. Mijn jeugdliefde.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.