Waarom zeggen mensen dat? Waarom is dat nodig? Als je geen racist bent waarom zou je dan zeggen dat je geen racist bent? Ik snap het niet. Zelf ben ik geen racist maar ik vind het ook nooit nodig om dit te verkondigen, ik heb niet echt de neiging om tegen vrienden te zeggen dat ik geen racist ben, ik weet het, mijn vrienden weten het en zelfs mijn vijanden weten dat. Waarom moet ik dat dan melden?

Ik ken een meisje dat mij vaak moet melden dat ze geen racist is. Waarom? Regelmatig heeft ze het over hoofddoekjes, hiermee bedoeld ze meisjes van marokaanse afkomst die wegens geloofsovertuiging hoofddoekjes dragen, dus niet het doekje zelf. Maar hoofddoekjes is geen ras dus iemand die tegen hoofddoekjes is is geen racist. Oke, ook heeft ze het regelmatig over marokaantjes en ander buitenlands tuig, turkjes zijn in haar ogen ook erg maar ze is geen racist. Ze zegt zo vaak dat ze geen racist is dat ze volgens mij zichzelf bijna overtuigd dat ze echt geen racist is. Bijna. Ik ben echt oprecht geen racist!

Laatst las ik op facebook een opmerking van iemand die zei:” Ik stem wel op Wilders maar ik ben geen racist.” Meende hij dat nou? Ik ben voor racisme maar ben zelf geen racist. Ik heb geen hekel aan buitenlanders maar ben wel voor mensen die tegen buitenlanders zijn. Maar ik ben het niet, ik ben geen racist.

Er zijn vrij veel mensen die mij kennen en mij zien als een linkse moslimknuffelaar, die mensen kennen mij dus niet echt! Ik ben tegen het christendom omdat dit een geloof is waar veel haat vanuit gaat. Volgens mij is het christendom en de islam nogsteeds hetzelfde, het is een geloof, denk na en ruk je los en je weet dat het onzin is! De enige reden dat er verschillen zijn tussen beide geloven is volgens mij omdat het boekje vaak opnieuw vertaald en aanpast is. Wanneer komt er weer een nieuwe bijbelvertaling? Vreemd dat je je eigen geloof aan kunt passen en opnieuw kunt geloven maar dan net even anders vertaald. Volgens mij toont dit al aan dat het gewoon nep is, een rechts verzinsel! Stop ermee en denk zelf na!


Zou de Wildersstemmer die geen racist is wel begrijpen dat hij tegen een geloof stemt door op een man te stemmen die zelf geloofd? Hoe hypocriet is dat? Ja, wilderiaantjes, dat is jullie Geert!

Overigens heeft het oprecht geen racist meisje waar ik het hierboven over heb niet op Wilders gestemd, het meisje staat namelijk om belastingtechnische reden niet ingeschreven op het adres waar ze woont en de bewoner van het adres waar ze ingeschreven staat weigerde voor haar pvv te stemmen, dus is er maar vvd gestemd en dat zijn geen racisten, die willen immers gewoon blanke nederlandse bejaarden die zorg nodig hebben en uitkeringsgerechten dood hebben, dit zijn kostenposten van bv nederland en die moeten weg. Ze zouden het nooit eerlijk zeggen maar het beleid maakt het wel duidelijk. Wat vind ik het fijn om trotse alleenstaande uitkeringgerechtigde ouders te spreken die ondanks de verwoede pogingen van de vvd om ze tot zelfmoord te drijven zich goed redden van dat wat ze niet hebben. Elkaar steunend en samen tegen de vvd!

Tijdens de laatste algemene beschouwingen droeg een deel van de pvv kamerleden nsb vlaggetjes op de kleding. Begrijpen ze zichzelf nog wel bij de pvv? Zo lang is het toch nog niet geleden dat groot leider Geert Wilders zijn harde hitlergroet met duitse helm in een joodse dame duwde? Of is dat prive? Net als het pro Israel en anti Duits zijn van dhr. Wilders? Misschien is alles aan Wilders wel prive, laten we dat dan zo houden en de man die zegt wat hij denkt dat Nederland wil horen en zo wel eens de grootste eenling van Nederland kan worden lekker een eenling laten! Of zijn er werkelijk mensen die de pvv als partij zien, die denken dat iemand die niet Geert Wilders heet maar wel in de kamer zit voor de pvv iets te zeggen heeft? 1 zetel voor de pvv is dus voldoende, daar hebben ze mij niet voor nodig. Maar ik ben dan ook geen racist!

Ik ben oprecht geen racist!

Alexsander Hesse 2013


Iets vrolijker
Ik leef! Het gaat goed met hem.
Een klein meisje op een roze fietsje. Ze weet het zeker.
Kledingkeuze. Moeilijk met het warme weer.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.