Vanuit zijn raam ziet hij een oude man lopen. Steunend op zijn stok beweegt de bejaarde zich voort. Hij besluit hem een handje te helpen. Hij stapt naar buiten en schopt de stok onder de man vandaan. De oude man valt op de grond, schreeuwend van de pijn. Hij breekt de stok van de man in drie stukken en gooit de stukken in de vijver. De bejaarde man ligt in tranen op de grond.

Nadat hij de oude man van zijn stok heeft beroofd klimt hij in een boom. Op het moment dat er een grote groep mensen aan komt lopen zaagt hij een stevige tak van de boom. Als de groep bijna bij de bejaarde man is helpt hij hem omhoog en geeft hem de tak om op te steunen. De groep mensen ziet wat er gebeurd en applaudisseert voor de hulpvaardige man.

Iedereen die dit leest weet natuurlijk dat de hulpvaardige man in werkelijkheid een vreselijke rotzak is. Toch is deze hulpvaardigheid niet anders dan de hulp die in de gemeente Groningen gegeven wordt aan bijstandsgerechtigden. Ook bijstandsgerechtigden worden gesloopt in opdracht van PvdA, GroenLinks, D66 en ChristenUnie. Het psychisch slopen wordt door de mensen die wel rechten hebben, die wel een betaalde baan mogen, niet gezien.

De waardig werkenden lezen wél in kranten en op internet wat met name PvdA en GroenLinks beweren te doen om de minderwaardigen te helpen. Dat helpen betekend dat de minderwaardigen onbetaald werkervaring moeten opdoen onder bedreiging van een ambtenaar maar ook die bedreiging melden ze er niet bij. Dat de minderwaardigen gewoon een betaalde baan hadden gehad als er niet was ingegrepen vergeten de hulpvaardige, in de oppositie linkse, partijen er voor het gemak ook bij te melden. De enigen die geholpen worden met de gratis slaven zijn de bedrijven die zichzelf vaak ook nog sociaal durven te noemen. Ook de dwangarbeidscentra vinden dat ze mensen helpen door ze onbetaald en onder bedreiging te laten werken. Je moet het maar durven.

Denk even aan het bovenstaande als je mij of andere minderwaardige bijstandsslaven weer de grond in trapt omdat jij vindt dat jij werkt voor onze uitkering. Als wij dezelfde rechter zouden hebben waren wij gewoon aan het werk. Betaald. Maar helaas hebben wij die rechten niet. Wij zijn volgens PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie minderwaardig en mogen niet werken voor ons geld. Dat is nou eenmaal besloten en zoals Cor Ter Stege afgelopen maart nogmaals in opdracht van PvdA-wethouder Carine Bloemhoff bevestigde, dat zal nooit teruggedraaid worden.

Kijk naar wat je ziet maar denk ook even na over wat er vooraf gebeurd is. De reden dat ik hulp nodig heb ligt voor een deel in mijn jeugd, waarin mij al duidelijk is gemaakt dat nooit iemand mij aardig zal vinden, maar toch vooral in de gemeente Groningen, die mij al jaren duidelijk maakt dat het beter is dat ik een eind aan mijn leven maak. Ze doen zelfs anoniem aangifte bij de politie omdat het te lang duurt voordat ik mijn leven beëindig. Maar dat zetten ze natuurlijk niet in de krant.

Had u de oude man geloofd als hij had gezegd dat de man die hem hielp in werkelijk zijn mishandelaar was?

Alexsander Hesse 2020


Meer lezen:
Brief van de gemeente. De beloofde rust krijg ik niet.
Tijdverdrijf en leren van COVID-19 Een bilspiertrainvideo bekeken.
“Hovenier, iets anders wil jij niet doen.” Diepe, diepe haat.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.