Vanavond om 18:30 uur gebeurde het, er verscheen een blauw vierkant op de tv die mij meedeelde dat mijn tv niet was aangesloten op een modem, het was net zo spannend, ik zat NCIS te kijken en man, wat was dat spannend, wat er op dat moment gebeurde weet ik even niet meer maar als zoiets gebeurd was het spannend, niet gewoon spannend maar echt ontzettend spannend!

Nadat ik een rondje kabeltje test had gespeeld kwam ik er achter dat ook mijn internet niet meer werkte, alle kabels zaten in de daarvoor bestemde gaten dus toen maar bellen met de klantenservice van KPN. De wachtrij was 1 tot 3 minuten en na een minuut of 10 had ik dan ook iemand aan de lijn. “KPN met Grmbtzbl Kwrsmlbhgz wat kan ik voor u doen.” Na uitgelegd te hebben wat het probleem was werd ik door deze persoon van het kastje naar de telefoonaansluiting gestuurd maar niets werkte, de bewust zijn naam onduidelijk uitsprekende medewerker van de klantenservice van KPN nog wel het minst. Hij durfde zelfs te beweren dat ik een kabeltje er tussen had gedaan die niet van KPN afkomstig was hoewel ik duidelijk aangaf alle originele kabels te gebruiken bleef hij dat volhouden. Maar hij maakte mij niet uit voor leugenaar vond hij. Zijn naam weigerde hij te herhalen, “die heb ik aan het begin genoemd en had u toen kunnen opschrijven.” Morgen mag ik naar KPN-XL om de box om te ruilen, opsturen kon ook maar dan heb ik hem vrijdag pas en dat kan niet want morgen is de finale van Wie is de mol?.

Ik heb op dit moment al precies bijna 4 uur geen internet en tv meer en het is zwaar, heelzwaar, stoppen met roken is er niets bij. Is er iemand die al anderhalf jaar geen tv heeft gekeken en in die tijd ook niet op internet is geweest? Ik kom nu wel aan dingen toe die ik anders niet doe, net nog een stuk zitten lezen in een boek waarin ik voor het laatst heb zitten lezen toen ik hier net woonde, mijn tv en internet waren toen nog niet aangesloten. Misschien moet ik dat vaker doen, gewoon een avond de tv uit. Maar dan zonder dat KPN mij de mogelijkheid van internet ontneemt zodat ik via het internet tv series kan kijken. Kan, niet doen natuurlijk, of wel. Weet het even niet meer. Mis tv en internet. Missen ze mij ook?

Hoop toch echt dat ik morgen tv kan kijken, anders heb ik tijd voor de voorjaarsschoonmaak, ik moet er niet aan denken.

Alexsander Hesse 2015


Wat u ook kan interesseren:
Voedertijd. De tijd bepaald het hongergevoel.
Griepspuit. Het is weer tijd om het spuitje te halen.
De stoppende maar nog niet gestopte ex rokende rokersgedachten. Hij doet zijn best om te stoppen met roken.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.