Vannacht droomde ik over werken bij Albert Heijn. In mijn droom hadden we een personeelsfeest en één van mijn collega’s had bedacht dat het leuk zou zijn om een liedje te zingen. Albert Heijn, oh Albert Heijn, op de melodie van Champs Elysees. Een briljant idee, bijna net zo goed als het helaas niet gedroomde Ikeaja jippie jippie jee hiep hoi. Ik kende de collega niet, het was een droom, maar dat ik als vakkenvuller van Albert Heijn werd geacht te gaan zingen, en dan ook nog het leuk bedoelde Albert Heijn, oh Albert Heijn ging mij echt veel te ver. Ik besloot dan ook wakker te worden. Had ik die collega mooi te pakken.

Alexsander Hesse 2019


Ook wakker te lezen:
Peerdespul. Woorden over en foto’s van paarden.
Groninger koek. Het verhaal blijkt achteraf te negatief.
58 zonder ui. Kaart? Nee, pizza!


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.