Omdat ik nog een groot aantal teksten heb liggen waar ik na mijn dood niets mee kan heb ik besloten de komende weken nog wat stukken op de website te plaatsen die ik de moeite waard vind. Dat betekend echter wel dat er stukken op de website komen waardoor ambtenaren zouden kunnen denken dat ik goed in mijn vel zit. Voor hen wil ik hier heel duidelijk stellen dat er geen enkele reden is om mij lastig te vallen met de haat van de gemeente als ik iets plaats waar niet uit blijkt dat ik een eind aan mijn leven ga maken. De datum van mijn zelfmoord is bekend bij de gemeente en ik hou mij aan die afspraak. Er is dus geen reden om mij nog een keer met de haat in opdracht van wethouder Mattias Gijsbertsen te overladen.

Korten of stoppen van de bijstand heeft ook geen nut. Die paar weken red ik me ook zonder.

Alexsander Hesse 2019


Inhoud.

Categorieën: Politiek

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.