Het vierde deel over mijn gevecht met het roken.

Net mijn nest uit en gelijk al heerlijk zitten schijten, echt een bultje stinkende licht en donker bruin combinatie, heerlijk! Nu wil ik een peuk! Nee, godverdomme, nee! Koffie! Even een lekker bakje op het balkon, wie bepaald er voor mij dat ik als gestopte roker niet in de stoel mag zitten waarin ik het afgelopen jaar heb zitten roken? Dat bepaal ik zelf wel, ik ben gestopt! Best een beetje een vakantie gevoel, zwembroek aan, blote pens en net te koud voor zwembroek en blote pens, vakantie in Nederland gevoel.

Waarom loop ik thuis in zwembroek en blote pens sinds ik gestopt ben met roken? Vreemd!

Eigenlijk heb ik relaties die uit zijn en die binnen een dag van houden van naar extreme haat gaan nooit begrepen, hoe kan het zo zijn dat je de ene dag niets liever doet dan samen zijn en de volgende dag elkaar niet meer kunt luchten of zien? Nu begrijp ik het, het kan je ineens overkomen, zelfs na 25 jaar samen kun je op een dag uit het niets denken ik moet jou niet meer. Hoe heb ik ooit van je kunnen houden? Hoe heb ik ooit met jou samen kunnen zijn? 25 jaar bepaalde jij mijn leven! Niet meer! Nooit meer! Ik ben vrij!

Wat is er mis met schoenen? Wat is er verdomme mis met compleet voetverhullend schoeisel? Ik kan weer ruiken, zouden de dames zo vriendelijk willen zijn daar rekening mee te houden? Dank u!

Zaterdagavond, mijn ex spookt door mijn hoofd. Waarom? Tja, een week geleden was ze hier nog en hadden we het leuk, rond deze tijd hadden we seks, niets aan de hand, 2 dagen later dumpt ze me net zo makkelijk. En nu? Ik word gek, weet dat ik waarschijnlijk dingen in mijn hoofd haal die nergens op slaan maar weet ook dat ze vandaag vrij is en ze mij heeft gedumpt zonder mij duidelijk te kunnen maken waarom. Ligt ze nu met een ander te neuken? Met wie? Had ze al een ander maar wou ze nog een leuk weekend met mij? Er zitten spoken in mijn hoofd, spoken die mij dingen vertellen die ik niet zou moeten willen weten en al was het zo dan nog zou het mij niet moeten interesseren, het is immers uit! Het gevoel voor haar blijkt er dus nog te zijn, godverdomme, hier zat ik niet op te wachten. Het gevoel voor de ex in nu sterker dan het gevoel voor een peuk? Het lijkt er haast op! Dat is dan wel weer goed, de ex ben ik kwijt, shag heb ik nog wel. Een peuk hoef ik niet! Mijn ex? Tja, het slijt vanzelf zeggen ze.

Nu ben ik toch wel gestopt?

Alexsander Hesse 2013


Ook om te lezen:
Keuzes Hij kan niet kiezen.
Waar een wil is maar de weg is weg. Hij doet zijn best maar het mag niet.
Machtsvertoon op de sportschool. Ze laat zien wie de baas is.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.