Vanavond zat ik weer in de overlast van mijn buurman. De klacht bij Nijestee over de buurman leverde mij een melding bij WIJ Groningen op die acht dagen later dreigde langs te komen. Vanmorgen ben ik mijn woning uitgevlucht voor het lawaai van de buurman. De politie bellen durfde ik niet, de vorige keer kreeg ik immers de opdracht om bij Nijestee een klacht in te dienen met de bekende gevolgen.

Ook vanavond ben ik eerst een stuk gaan lopen. Ik heb onderweg beltegoed gekocht, online kon niet, geen geld op de rekening. Toen ik thuis kwam probeerde ik het beltegoed op de telefoon te zetten maar met mijn trillende vingers lukte dat niet. De buurman heeft waarschijnlijk nu ik bij PsyQ loop opdracht om de druk op mij op te voeren. Toen ik probeerde de politie te bellen kreeg ik te horen dat ik niet kan bellen omdat ik geen beltegoed heb.

Uiteindelijk heb ik toch maar 112 gebeld. Ruim een half uur duurde het dat de politie er was. Natuurlijk lang genoeg voor de buurman om te stoppen met de overlast. De agenten dachten zelfs dat de buurman niet thuis was. Nog niet zo lang geleden zag ik hem ook vertrekken toen ik terug kwam van mijn ontloopje.

De agenten waren vriendelijk maar omdat ze wederom de overlast niet constateerden konden ze niets doen. Wel mag ik de volgende keer weer bellen. Ook is het volgens deze agenten niet de bedoeling dat ik een eind aan mijn leven maak. Voor geluidsoverlast is het echter niet de bedoeling dat ik 112 bel. Natuurlijk weet ik dat 112 alleen bedoeld is als het om leven of dood gaat. Als dit zo door gaat wordt dat het ook.

De volgende keer dat de buurman weer begint met de overlast mag ik direct bellen. De agente was zo vriendelijk om het beltegoed vanaf het briefje in mijn telefoon te zetten. Ik kan dus weer bellen. Fijn.

Het stuk dat ik aan het schrijven was hoop ik morgen af te maken en te plaatsen. Mijn hoofd staat er helaas niet naar om dat nu nog af te maken. Helaas dus weer een serieus stuk. Met dank aan Nijestee, WIJ Groningen en buurman Overlast

Alexsander Hesse 2019


Meer lezen:
Bang. Omdat je weet dat een beloofde betaalde baan ook dwangarbeid kan betekenen.
Links of rechts. Ik snap niks meer van politiek.
Vermijdende persoonlijkheidsstoornis. Maakt het er niet makkelijker op.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.