Vanmorgen mocht ik mij melden bij Lentis waar ik op de computer een intelligentietest zou doen gevolgd door een gesprek. Het bleek iets anders. Ik kreeg vier blokjes. Een vrouw tegenover mij had opdracht mij als zesjarig kind te behandelen. Met stopwatch in de hand. Elke keer moest ze mij voordoen hoe je een blokje moet draaien en als ik het goed had, een figuur van 4 blokjes, moest ze vol verbazing reageren. De opdracht die deze vrouw had was al vrij snel duidelijk. Mijn overtuiging dat ik minderwaardig ben moest door de vrouw bevestigd worden. Ondertussen kon ze met haar gedrag ook nog eens voorkomen dat ik mij kon concentreren waardoor het gewenste slechte resultaat bereikt zou worden.

Toen ze drie keer het trucje met het voordoen en het verbaasd reageren had herhaald werd ik boos. Ik heb haar verteld dat ik niet behandeld wil worden als een kind van zes. Door mijn boosheid pakte ik de blokjes met trillende vingers vast, tot genoegen van de vrouw die haar doel bereikt had. “Je hoeft niet nerveus te worden.” durfde ze zelfs te zeggen. Zorgen dat iemand met psychische problemen boos wordt en vervolgens als übermensch duidelijk maken dat zij over mijn gevoel heerst, je moet het maar kunnen. Helaas bleef de vrouw volharden in haar opdracht. Het werd mij steeds duidelijker dat deze vrouw mij moest denigreren en moest voorkomen dat ik de opdrachten goed uit kon voeren. In mijn hoofd voelde ik de haat weer die mij als kind ten deel is gevallen. De haat die ik later kreeg van ambtenaren. Ik kon mij niet concentreren en daarmee was het doel bereikt. Ik ben weg gegaan en heb inmiddels bij de psycholoog een verzoek tot euthanasie ingediend. De haat zal nooit stoppen, dat is inmiddels wel duidelijk.

Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen heeft een ruime meerderheid van de kiezers op partijen gestemd die voor dwangarbeid en slavernij zijn. Partijen die van mening zijn dat mensen in de bijstand moeten blijven en alleen door een ‘zelfgekozen’ dood de bijstand uit kunnen. Niet iedereen in de bijstand krijgt overigens dezelfde behandeling. Meerdere mensen in de bijstand die ik heb gesproken hebben de slavernijbrieven van 5 en 19 juni 2015 niet gehad. Ik 2x maar ik had dan ook geprobeerd uit de bijstand te ontsnappen.

Dat het inmiddels zo ver gaat dat zelfs medewerkers van Lentis mij op mijn minderwaardigheid moeten wijzen maakt mij andermaal duidelijk dat het niet de bedoeling is dat ik verder leef. Dat ik gisteren ook weer door de gemeente Groningen op mijn minderwaardigheid ben gewezen kan volgens mij geen toeval zijn. Samen staan ze sterk. Ik had natuurlijk ook nooit door zelf betaald werk te vinden uit de macht van mijn eigenaar moeten proberen te ontsnappen. Dat ik dat wel heb gedaan zal ik de rest van mijn leven voor bestraft blijven, dat is wel duidelijk. Dat ik inmiddels al ruim 4 jaar geen poging meer heb gedaan doet daar niets aan af. Ik ben een minderwaardige die heeft geprobeerd te ontsnappen en daar zal ik tot mijn dood voor moeten bloeden. Hopelijk duurt dat niet lang meer.

Er zijn mensen die reageren omdat ik reclame op mijn website heb. Ik wil heel duidelijk maken dat ik tevreden was met mijn blog. Er werd echter door een medewerker van de gemeente tegen mij gezegd dat ik er geld mee kon verdienen als ik reclame op mijn website zou zetten. Ik heb van mijn blog dus een website moeten maken, op mijn kosten. Een blog is een subdomein en daar kan ik zelf geen reclame op zetten. De reclame op mijn website is dus in opdracht van de gemeente Groningen. De kosten van mijn website zijn voor mijzelf. Mocht het ooit zover komen dat er €70,- uitbetaald gaat worden, eerder betalen ze niet uit, dan mag ik dat uiteraard weer gewoon inleveren bij mijn eigenaar, de gemeente Groningen. Dat ik ook daar extra voor gestraft ga worden zal niemand verbazen.

Alexsander Hesse 2019


Een paar stukjes over het zelfmoordbeleid:
Bijstand op maat, niet vrijwillig. Volgens de beller is bijstand een keuze.
Wil jij je eigen inkomen verdienen? Posters in de stad om werkenden te overtuigen dat bijstand een keuze is.
Driewerf hoera! Betaalde banen wordt onbetaalde dwangarbeid. Groningen is er trots op.
Extra schulden, niets aan te doen. Als je geen schulden meer hebt maken ze een nieuwe vordering, daar kun je als minderwaardige niets aan doen.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.