Dat de gemeente Groningen er alles aan doet om mensen tegen elkaar op te zetten is bekend. Het verbaasd mij dan ook niet dat de gemeente nog altijd bezig is om werkenden op te roepen om anoniem bijstandsgerechtigden te beschuldigen van fraude.

In 2017 raakte een man die zijn buren hielp zijn uitkering kwijt na een anonieme tip. Dat de gemeente toen al probeerde bijstandsgerechtigden te laten frauderen door te beweren dat ze 20 euro of een etentje als loon voor werken niet hoeven op te geven zegt natuurlijk genoeg. Ook in 2020 blijven ze hun best doen om mensen over te halen de ontmenselijkten te beschuldigen van fraude.

Mag je je buurman niet? Beschuldig hem van fraude! Kan gewoon anoniem. De bewijslast ligt zoals bekend altijd bij de bijstandsgerechtigde. Succes met bewijzen dat je niet hebt gewerkt als je daarvan wordt beschuldigd. Eerst zorgt de gemeente dat je iedereen kwijt raakt, ze nemen immers gewoon contact op met mensen in je omgeving, en dan moet je bewijzen waar je was terwijl je dankzij diezelfde gemeente niemand meer hebt om bij te zijn en je dus geen getuigen hebt dat je, zoals de gemeente wil, thuis op de bank zat.

Soms durven mensen geen aangifte te doen omdat ze bang zijn voor de gevolgen. Maar als je bang bent dat jouw anonieme valse melding van fraude de druppel is die jouw minderwaardige buurman de sprong voor de trein doet maken, waarom zou je die anonieme valse melding dan doen? Of wil de gemeente hier aangeven dat er een reden is om bang te zijn voor de bijstandsgerechtigde? Dat ik regelmatig politie op bezoek krijg om mijn buren te overtuigen dat ik niet te vertrouwen ben doen ze natuurlijk ook niet voor niks. Het gaat namelijk om misbruik van overheidsgeld. De gemeente Groningen en haar inwoners betalen daar allemaal aan mee. En dat geld is van ons allemaal. De uitkering die ik krijg is volgens mijn eigenaar dus ook van mijn buurman en als mijn buurman of buurvrouw of welke hardwerkende waardige Groninger dan niet van mij krijgt wat hij eist, hij heeft immers recht op een deel van mijn slavengeld, is het volgens de gemeente Groningen volledig terecht dat de waardige mij anoniem beschuldigd van fraude.

U kunt hierbij denken aan dat iemand  (zwart) werkt, dat iemand samen woont, of dat iemand vermogen heeft waar de gemeente niets vanaf weet. Dat iemand werkt is dus fraude volgens de gemeente Groningen. Het woord zwart staat niet voor niets tussen haakjes. Dat werken als fraude wordt gezien heb ik aan de lijve ondervonden. Als je in Groningen eenmaal in de bijstand zit is dat levenslang, daar was Cor ter Stege in maart van dit jaar nogmaals duidelijk over. De boete die ik vier keer heb gehad voor mijn pogingen om uit de bijstand te ontsnappen tonen dat ook aan. Werken om uit de bijstand te ontsnappen is fraude, het is niet toegestaan en waardigen die wel het recht hebben om te werken wordt dan ook verzocht dit te melden. Anoniem, pas op voor de gevolgen.

Dat de gemeente Groningen op de pagina waar de regels van de bijstandsuitkering staan juist het tegenovergestelde beweert is niet zo vreemd als het lijkt. Mensen aanzetten tot fraude en vervolgens een boete uitdelen is heel normaal als je in de bijstand zit. Bewijslast ligt altijd bij de bijstandsgerechtigde en recht op een advocaat heb je niet.

Omdat het de gemeente Groningen nu toch echt te lang duurt dat ik zelfmoord pleeg hebben ze de politie opdracht gegeven mij op te roepen voor verhoor. om als verdachte te worden gehoord over belediging, gepleegd op 1 december 2019 in Groningen. staat er in de brief. Eerst zou het volgens de politie gaan om 6 april 2020, daarna volgens BuurtzorgT om 6 weken voor 6 april 2020 en nu is het ineens 1 december 2019. Ach, elke dag dat ik leef, elke dag dat ik niet aan de eis van mijn eigenaar, de gemeente Groningen, voldoe om mijn leven te beëindigen kunnen ze zien als belediging. Dus zolang ik leef beledig ik mijn eigenaar. Wie de aangifte heeft gedaan mag ik natuurlijk niet weten. Ik zou kunnen onderzoeken wat diegene heeft gedaan om mij kapot te maken, dat moet voorkomen worden. Hoelang ik de gevangenis in ga als straf voor het niet plegen van zelfmoord weet ik ook nog niet.


De bijlage met rechten die ze hebben meegestuurd kan niet voor mij bestemd zijn. Er staat o.a. in U heeft het recht om te weten van welk strafbare feit u wordt verdacht. terwijl ik al sinds ik gebeld ben (6 april 2020, 11:14 uur) de reden wil weten maar dat juist om mij psychisch nog verder te slopen niet mag weten. Even verderop gaan ze nog verder. Daar beweren ze dat ik recht heb op een advocaat. Dat heb ik niet, daar is mijn eigenaar, de gemeente Groningen, heel duidelijk over. In 2015, 2017, 2018 en 2020 hebben verschillende ambtenaren mij heel duidelijk gemaakt dat ik als minderwaardige geen recht heb op een advocaat. Ik heb dan ook het vermoeden dat de bijlage is bedoel voor mensen en niet voor minderwaardigen die als dier gezien en behandeld moeten worden.

Ik zal braaf zijn, ik zal volgende week woensdag naar de politie gaan om verhoord te worden als verdachte. Want dat ben je nou eenmaal als je in de bijstand zit. Verdachte! Hier kunt u bij de gemeente Groningen melden dat ik fraudeur ben. Dat ik ondanks de uitdrukkelijke wens van de gemeente Groningen nog altijd leef. Nou ja, leef, maar u begrijpt wat ik bedoel. Dood ben ik niet en dus krijg ik nog altijd geld dat volgens de gemeente van ons allemaal is. Bedreig mij gerust met een pistool of mes, het geld dat ik krijg omdat ik het niet waard ben om betaald te worden als ik werk is immers ook van jou. Aangifte mag ik als minderwaardige toch niet doen.vermoeden van fraude dank voor uw meldingMocht u na volgende week woensdag niets meer van mij horen dan weet u waarom.

Waar je fraude door ambtenaren kunt melden kom ik op de website van de gemeente Groningen uiteraard niet tegen. Jammer, want ik weet er minstens 5.

Alexsander Hesse 2020


Meer:
Waterproof, fraudeonderzoek in Groningen. Waterverbruik als bewijs van fraude.
Helpen zoals Groningen helpt. Mishandelen om te kunnen helpen.
Unieke kans: Gratis opleiding met baangarantie. Niet uniek, niet gratis en geen baangarantie.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.