Gisteren ging ik op mijn laptop op zoek naar een geschikte foto voor bij het stukje ‘Kapotje op het hoofd‘. Ik kon geen geschikte foto vinden hoewel er honderden op mijn laptop staan. Allemaal gemaakt tijdens wandelingen omdat ik ze misschien ooit eens kan gebruiken bij iets dat ik geschreven heb. Toen maakte ik een foto van de omslag van het boek van Hugo Claus dat in het stuk voorkomt maar die vond ik toch niet geschikt. Het boek noem ik pas aan het eind. Als ik het nog niet was werd ik het maar ik was het al dus kon ik het niet meer worden.

Ik wist dat er in mijn sokkenla nog condooms lagen. Dat de condooms juist in die la liggen heeft overigens niets met The Red Hot Chili Peppers te maken. Ik scheurde de verpakking open en plaatste het condoom op mijn hoofd. Daarna maakte ik een paar foto’s zodat ik de beste kon gebruiken voor bij het stukje. Ik maakte meerdere foto’s van mijzelf met een condoom op mijn hoofd en zit nu een stukje te typen waarin ik schrijf dat ik meerder foto’s heb gemaakt van mijzelf met een condoom op mijn hoofd. Als ik het nog niet was werd ik het maar ik was het al dus kon ik het niet meer worden.

Ik plaatste de foto’s op mijn laptop. Plaatste de foto’s nogmaals op mijn laptop maar nu via een bewerkingsprogramma zodat ze minder ruimte innemen en de naam van de website erop staat. Om te voorkomen dat mensen mij op de foto herkennen kies ik de foto waarop ik het minst herkenbaar ben. Zo weet gelukkig niemand dat op de foto op mijn website bij een stukje dat ik heb geschreven, ik de man op de foto ben met het condoom op zijn hoofd. Toch? Als ik het nog niet was……. Ja, ik ben gek. Om gek van te worden.

Alexsander Hesse 2019


Wat ook te lezen is zonder enige vorm van gekte:
Telefooncel. Opeens is hij kwijt.
Wachtkamer vol gekken en suïcidaaltjes. Bij de psycholoog.
Vermijdende persoonlijkheidsstoornis. Mijn gekte maar er volgen nog meer testen.


Inhoud.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.